Оцінювання



Після підготовки групами звіту і представлення його аудіторії відбувається обговорення та оцінювання проведеної роботи. Критерії оцінювання наведені в таблиці.
Максимально можна набрати 20 балів (оцінка 12).


Високий
«5 балів»
Достатній
«4 бали»
Середній
«3 бали»
Вид оцінювання
Робота демонструє точне розуміння завдання
Включаються як матеріали, що мають безпосереднє відношення до теми, так і матеріали, що не мають відношення до неї.
Включені матеріали, що не мають безпосереднього відношення до теми; використовується одне джерело.

Розуміння завдання
Висновки аргументовані; усі матеріали мають безпосереднє відношення до теми; використовується інформація з достовірних джерел
Частина інформації неточна або не має прямого відношення до теми; зроблені висновки містять помилкові судження.
Випадкова підбірка матеріалів; інформація неточна або не має відношення до теми; неповні відповіді на питання; не робляться спроби оцінити або проаналізувати інформацію



Виконання завдання
Чітке і логічне представлення інформації; уся інформації має безпосереднє відношення до теми, точна, добре структурована і відредагована. Демонструється критичний аналіз і оцінка матеріалу, визначеність позиції
Точність і структурованість інформації; привабливе оформлення роботи. Недостатньо виражена власна позиція і оцінка інформації. Робота схожа на інші роботи
Матеріал логічно не побудований і поданий зовні непривабливо; не дається чіткої відповіді на поставлені завдання


Результат роботи
 Робота відрізняється яскравою індивідуальністю і виражає точку зору мікрогрупи
Демонструється одна точка зору; проводяться порівняння, але не робляться висновки.
Копійована інформація із запропонованих джерел;  робота мало пов'язана з темою веб-квесту


Творчий підхід

Оцінка «12»: 20 балів
Оцінка «11»: 18–19 балів
Оцінка «10»: 16–17 балів
Оцінка «9»: 14 –15 балів
Оцінка «8»: 12–13 балів
Оцінка «7»: 10–11 балів
Оцінка «6»: 8–9 балів
Оцінка «5»: 6–7 балів
Оцінка «4»: 4–5 балів
Оцінка «3»: 3  бали
Оцінка «2»: 2 бали
Оцінка «1»: 1 бал

Немає коментарів:

Дописати коментар